سامانه ثبت نام و مصاحبه  Members

اعلانات استاد محور
نحوه تکمیل پرونده داوطلبان دوره دکتری استاد محور
موضوع شماره : 2108

برای تکمیل پرونده ی داوطلبان پذیرش استعداد درخشان به شیوه استاد محور در دوره تحصیلی دکتری مراحل زیر می بایست انجام شود.

۱- انتخاب رشته گرایش و استاد میزبان

داوطلبان می توانند فقط در یک رشته-گرایش که پذیرش دانشجو به صورت استاد محور وجود دارد، انتخاب رشته نمایند. لطفا ابتدا رشته تحصیلی و استاد میزبان مورد نظر خود را از لیست کشویی انتخاب نمایید و گزینه تایید و ذخیره را کلیک کنند.

۲-  سوابق تحصیلی و احراز شرایط اولیه

در این بخش اطلّاعات مربوط به سوابق تحصیلی خود را تکمیل نموده و دقت نمایید داوطلبان می بایست شرایط اولیه مطابق با قوانین و مقررات و فراخوان را مطالعه نموده و فرم مربوطه تکمیل گردد، در صورتیکه داوطلب فاقد شرایط مطرح شده باشد نمی تواند پرونده الکترونیکی خود را تکمیل و ارسال کنند. ضمنا در صورت درج اطلاعات خلاف واقع، پس از اعتبارسنجی،ثبت نام لغو خواهد شد.

3-  تکمیل مشخّصات فردی

اطلّاعات شخصی، آدرس و شماره تلفن خود را در فرم مشخّصات تکمیل کنند.

4- بارگذاری مدارک شناسایی

عکس پرسنلی ، تصویر کارت ملّی (پشت و رو ) و صفحات شناسنامه (کلیه صفحات) را که به صورت فایل JPG  تهیّه کرده اید، بارگذاری کنند.

5- بارگذاری مدارک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد

در این بخش  تصویر مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد و کارنامه ی کلّی مقاطع مزبور را  بارگذاری کنند.

-لازم است داوطلبان درصورت نداشتن اصل مدرک فراغت از تحصیل (با ذکر معدّل)برای هر یک از مقاطع تحصیلی،فرم مدرک و معدّل را تکمیل و پس از تأیید توسّط دانشگاه محلّ تحصیل، ضمن بارگذاری تصویر اسکن شده ی آن به صورت الکترونیکی، اصل فرم را در روز مصاحبه ارائه کنند.

-دانشجویان سال آخر دوره ی کارشناسی ارشد که حداکثر تا 1403/۰۶/۳۱ فارغ التّحصیل می شوند، لازم است فرم تعهد فراغت از تحصیل را تا تارخ مذکور پس از تائید دانشکده/دانشگاه بارگذاری کنند.

6- ارسال سوابق علمی و پژوهشی

6-1- مقالات ارائه شده در  نشریات معتبر علمی

چنانچه مقالاتی در نشریات معتبر علمی به چاپ رسانده اید، مشخّصات مقاله و اصل فایل مقاله را در بخش مربوط بارگذاری کنند.

6-2- مقالات ارائه شده در  همایش های معتبر علمی داخلی و بین المللی

چنانچه مقالاتی در همایش های معتبر علمی ارائه نموده اید ، مشخّصات مقاله و اصل فایل مقاله را در بخش مربوط بارگذاری کنند.

6-3-  کتاب

اگر در تألیف و ترجمه ی کتاب چاپ شده همکاری داشته اید، مشخّصات کتاب را در بخش مربوط ذخیره کنند.

6-4-  اختراع

اگر اختراع ثبت شده ای در نهادها و سازمان های معتبر داخلی و خارجی داشته اید، مشخّصات اختراع را در بخش مربوط ثبت نموده و تصویر فایل گواهی ثبت اختراع را  (با تأییدیه ی سازمان پژوهش های علمی -صنعتی) بارگذاری کنند.

6-5- کسب عنوان یا مقام برتر در جشنواره های علمی معتبر ملّی و بین المللی

اگر در جشنواره های علمی معتبر داخلی و خارجی نظیر جشنواره ی خوارزمی، جشنواره ی فارابی و ... موّفق به کسب عنوان یا مقام برتر شده اید ، مشخّصات آن را ثبت نموده و تصویر فایل گواهی آن را بارگذاری کنند.

6-6- پایان نامه ی کارشناسی ارشد

مشخّصات مربوط به پایان نامه ی کارشناسی ارشد خود را ثبت نموده و فایل تصویر صورتجلسه ی دفاع را بارگذاری کنند.

6-7- کسب عنوان در المپیادهای علمی

اگر در المپیادهای علمی دانشجویی موفّق به کسب مقام برتر شده اید ، مشخّصات آن را ثبت کرده و فایل تصویر گواهی آن را بارگذاری کنند.

6-8- مدرک زبان انگلیسی

اگر در یکی از آزمون های استاندارد زبان انگلیسی شرکت نموده اید و نمره ی حدّنصاب را کسب کرده اید، مشخصات آن را به همراه تصویر کارنامه بارگذاری کنند.

6-9- سابقه آموزشی و تدریس

6-10- طرح نامه

6-11- توصیه نامه از استاد راهنما و یک استاد دیگر در دوره ی کارشناسی ارشد.

6-12- خلاصه رزومه

تذکّر مهم :

موارد ۱ تا 6 الزامی است  و موارد 1-6 تا 12-6 در صورتی که داوطلبان دارای مدرک می باشند ، نسبت به ثبت اطّلاعات اقدام نمایند. به رکوردهایی که مشخّصات ناقص داشته یا فاقد  مدرک مورد نیاز باشد، رسیدگی نخواهد شد.